do you believe in dreams ?


Enää 55 päivää kesälomaan, jeee !  En malttais millään odottaa...  Viimeviikko tuntu jotenki tosi pitkältä ja raskaalta, nimittäin mulla oli joka päivälle hirmusesti ohjelmaa ja koulussa oli kokeita ja kaikkea muuta sellasta. Oon myös yrittäny nyt taas kevään tullen lenkkeillä vähä enemmän, kun jäät on alkanu sulamaan, eikä tietkään oo enään niin liukkaat.

Miksulle kuuluu tosi hyvää ja meillä oo treenauksen kannalta ollut vähän kevyempi viikko. Ollaan enimmäkseen ratsasteltu ulkona, nyt kun on ollut niin ihanat ja aurinkoiset ilmat.

Keskiviikkona mulla oli Karon pitämä kouluvalmennus, josta jäi kyllä tosi hyvä fiilis ! Tehtiin mm. takaosakäännöksiä,avoja,väistöjä ja kokoamista. Poni oli tosi kevyt ja kiva ratsastaa :)
Edellispäivänä juoksutin Miksua noin 40 min maneesissa ja poni liikkui hyvin ja irtonaisesti. 
Eilen Rasimuksen taru oli hieromassa Miksua ja saimme hierojalta hyvää palautetta. Selkälihakset ovat kehittyneet entisestään ja poni tuntui kuulemma muutenkin hyvältä, eli jatketaan trrenausta samaan malliin...  
Tänään Miksulla oli käppäilypäivä hieronnan jäljiltä ja kaverini katri oli seuranani tallilla, joten hän  räpsäisi muutaman keväisen kuvan ponista ja minusta. 
Huomenna mulla on sitten Aira Toivolan istuntavalmennus. 








-tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti