kiireinen viikko !

Mun viimeviikko oli taas täynnä kaikenlaista kivaa menoa ja meininkiä ja on kyllä nyt ihan pakko mainita, että olin Perjantaina Justin Bieberin keikalla helsingissä ja täytyy sanoa et oli ky huikee ilta, oon vieläkin ihan super fiiliksissä ja en voi muuta kun unelmoida siitä pojasta ! Tallillakin on nyt mennyt kivasti ja miksu voi hyvin. Me ollaan ponin kanssa maastoiltu ja tehty paljon kaikenlaista selkäjumppaa ja eilen oli taas iilimato-operaatio, joka sujui hyvin, mutta jonka seurauksena selässä oli tänään hieman turvotusta... Keskiviikkona meillä on Salossa alue-estekilpailut JOS selkä tulee jo huomiseksi taas normikuntoon... toivotaan parasta!    Ihanaa kun lähipäivinä on ollut lämpöstä ja paistanut aurinko, niin on jotenkin niin energinen fiilis itselläänkin ja on tosi kiva herätä aamuisin pirteänä lintujen viserrykseen, lukuun ottamatta tätä päivää ;-)

Meillä oli tallilla keskiviikkona luento, jossa käsiteltiin urheilijan arkeen ja jaksamiseen liittyviä asioita. Luennon piti Stella Hagelstam (Suomen 2012 kouluratsastuksen mestari) ja hänen siskonsa Stefanie Hagelstam (Elixian Personal Trainer). Kävimme läpi ravitsemukseen, liikuntaan, uneen, sekä henkiseen ja fyysiseen jaksamiseen liittyviä juttuja ratsastusurheilussa. Kummatkin siskokset olivat ihanan positiivisia ja ammatitaitoisia ihmisiä ja luento oli todella hyvä ja saimme sieltä Pinjan kanssa  paljon kivoja uusia vinkkejä ja inspiraatiota. Elämäntavoilla ja rutiineilla on suuri merkitys ratsastajan, kuten minkä vain urheilijan arjessa. Säännöllinen, terveellinen, monipuolinen ravinto ja liikunta, sekä riittävä lepo on kaiken a ja o.  Tässä linkki Stefanien ihanaan blogiin, käykäähän kurkkaamassa :)  http://www.steffit.com/
Pyrimme myös Pinjan kanssa elämään terveellistä elämää ja liikkumaan ja syömään riittävästi päivittäin, mutta  kiireen keskellä on joskus hankalaa pitää rutiinit täysin säännöllisinä.
Yritämme silti syödä noin 3 tunnin välein ja muistaa juoda myös paljon vettä.   Tykkään itse esimerkiksi lenkkeilystä ja rytmisestä liikunnasta paljon ja käynkin vähintään joka toinen päivä ainakin 20 min lenkillä ja silloin tällöin jumppa tai pilatestunnilla. Liikunta antaa riittävän levon ja sopivan ravinnon tuella huomattavasti lisää jaksamista, energiaa ja elinvoimaa, eli ei muuta kun ylös, ulos ja lenkille !

Tässä vielä muutama kiva keväinen kuva:



-tiia-


2 kommenttia: