Pitkästä aikaa

Pahoittelut kesän hiljaisuudesta blogin puolella. Tosiaan ollaan molemmat menty koko kesä, ja blogin kirjoittaminen jäänyt.. Samoin ollaan oltu harvinaisen vähän missään kisoissa. Onneksi estekisoja ainakin järjestetään aika aktiivisesti koko vuoden ympäri. Kun koulut alkavat ja saadaan taas arkirytmistä kiinni, postaustahti taas palautuu ennalleen. Kiitos kuitenkin teille ihanille lukijoille, kun olette pysyneet menossa mukana. Jokainen lukija ja kommentti on meille tärkeitä, sillä ne piristävät aina päivää! Tänään saatiin myös erittäin positiivinen uutinen blogin suhteen. Ollaan nimittäin voitettu Voitto kotiin -blogin Tiian suunnittelema banneri! Osallistujia tähän kilpailuun oli paljon ja Tiia on tosi taitava tekemään bannereita, joten voitto tuntui todella mukavalta. Tälläiset jutut aina tsemppaa jatkamaan kirjoittamista.
Ainakin omasta mielestä banneri on oikeinkin onnistunut, tai ei oltaisi ainakaan itse osattu noin hienoa tehdä!


2 kommenttia:

  1. tykkään lukea teijän blogia, mutta koska mulla on hirvee ongelma noita vieriviä taustoja kohtaan niin mun mielestä on helpompi lukea tekstiä kun tausta ei vieri mukana :) + kiva postaus !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meille on joku muukin sanonu tosta taustasta, mutta olin jo unohtanut sen kun se ei itseäni häiritse. :D Meillä on tarkoitus vähän uudistaa tätä blogin ulkomuotoa vielä, samalla siis toi tausta vaihdetaan :) Kiitos kun vaivauduit kommentoimaan, niiden avulla saadaan kehitettyä taas tätä blogia eteenpäin :)

      Poista