Sadepäivän ilo


Mulla on oikeestaan todella harvoin huono päivä, mutta tänään kaikki tuntui kaatuvan päälle. Eikä olisi tehnyt mieli edes mennä tallille. Mutta onneksi menin!

Tänään mulla oli siis Karon kouluvalmennus. Ennen tuntia kun verkkailin itsenäisesti, Amanda tuntui tosi kovalle, eikä yhteistä säveltä menannut löytyä. Tässä vaiheessa meinasin jo luovuttaa. Mutta kun valmennus alkoi, Amanda parani kokoajan. Työskenneltiin koko tunti lähinnä ympyrällä, sekä tehtiin avotaivutuksia. Suurimman osan ajasta menin ilman jalustimia, jotta löytäisin taas istuinluut ja pääsisin rehellisemmin vaikuttamaan hevoseen. Tuntui yllättävän helpolta istua laukassa ilman jalustimia, paljon tasaisempaa kuin jalustimilla. Amanda oli ihan super hyvä! Pääsin tosi hyvin istunnalla vaikuttamaan ja sain Amandan tosi pyöreäksi ja pehmeäksi. Karo sanoikin, että yksi parhaimpia valmennuksia ja kehui meidän edistymistä ja muutosta siihen mistä lähdettiin. Tunnin loputtua mulla olikin jo ihan eri fiilis, sain taas paljon lisää ideoita ja inspiraatiota. Tästä on taas mukava jatkaa eteenpäin.

Valitettavasti tällä kertaa ei ole ratsastuskuvia, koska kuvat eivät laadultaan olleet kovin hyviä..




Jättäkää kommenttia millaisia postauksia te lukisitte mieluiten. Haluamme Tiian kanssa kehittää tätä blogia parempaan suuntaan, mutta tarvitaan siihen teidän apua ja mielipiteitä :)

3 kommenttia:

  1. No mun mielestä nää on hyviä toki postauksia vois tulla useemmin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) postaustahti varmaan tiheytyy kun kesä tulee ja ei ole koulua :)

      Poista
  2. Useemmin postauksia ja jotkut videotkin missä olisi pätkiä esim. kisoista tai valmennuksista :) Ja on kiva kattoo kun on paljon kuvii :D

    http://veronicakatarina.blogspot.fi/

    VastaaPoista