vauhdikasta menoa!

Tää viikko on kulunut nopeasti kivoissa tunnelmissa! Keskiviikkona Miksulla oli vapaapäivä, nimittäin mä olin pyörähtämässä Turussa Reunoksella, mistä mulle tarttui mukaan muutama kiva heppa-aiheinen ostos :)
Torstaina Meillä oli Ponin kanssa peltotreeni, eli toisinsanoen kiidettiin siellä tukkaputkella pitkin vaskion hoodeja, kivaa oli ja vauhtia riitti ! 
Eile Juoksutin Miksua noin tunnin verran pellolla ja täytyy kyllä sanoa, että poni oli todella todella hieno! Liikkuminen oli irtonaista ja poni käytti loistavasti takaosaa, harmi ettei mulla ollut kameraa tallilla mukana, nimittäin olis tullut kyllä hienoja kuvia.. 
Tänään menin tallille Kristan kanssa puolilta päivin ja ratsastelin Miksulla reilun tunnin verran kentällä ja otin muutaman vauhdikkaan hypynkin :) Poni oli täynnä inota ja energiaa, eikä oikein malttanut odottaa esteillä ja otti osan hypyistä aika kaukaata, mutta ensimmäisten hyppyjen jälkeen Miksu rauhoittui hieman ja hyppäsi viimeiset hypyt hienosti! Ratsastuksen jälkeen pesimme ponin ja  syöttelimme sitä hetkisen aikaa. 
Tässä muutama vauhdikas ratsastuskuva ja pari kuvaa myös Keskiviikon ostoksistani, joista iso kiitos kuuluu Kristalle ! :)  http://rememberyou-krista.blogspot.fi/






2 kommenttia: